Kruipruimte leegpompen Helmond?

Help, er staat water in de kelder

U bevindt zich in Helmond en de hevige regenbuien van de afgelopen weken hebben als vervelend gevolg dat de lager gelegen ruimtes in uw woning, zoals de kelder of kruipruimte, onder water kunnen komen te staan. Op het eerste zicht geen ramp als dit gebeurt, maar u kunt best wel zo snel mogelijk handelen. Indien het water langdurig blijft staan kan dit gevolgen hebben voor het gehele huis, waarbij zich vochtplekken of schimmel kan vormen.

Leegpompen van kruipruimtes

Het water in de kelders en kruipruimtes is vaak moeilijk zelf te verwijderen. U kunt natuurlijk met emmers aan de slag gaan, maar het is veel efficiënter om een team van experts met een droogpomp in te schakelen. Deze zorgen ervoor dat de volledige ruimte wordt drooggepompt, en door middel van aanzuigslangen kunnen zij ook de moeilijkste plekjes bereiken. Bovendien komt het vaak voor dat er zich in het water ook vuildeeltjes bevinden, zoals zand, bladeren of straatvuil. Ook dit wordt door onze loodgieters verwijderd.

Steeds paraat in Helmond

Wanneer u het water in uw kruipruimte ziet stijgen wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Indien u zich in Helmond bevindt, hebben wij dan ook meteen experts voor u klaarstaan. We zijn steeds telefonisch bereikbaar, en sturen ons team diezelfde dag nog bij u langs. Op die manier wordt u zo snel mogelijk van het water verlost.
Kruipruimte leegpompen Helmond

Vakmannen tot uw dienst

  • Ons team van loodgieters beschikt reeds over meer dan 10 jaar ervaring
  • Onze techniekers worden steeds bijgeschoold
  • We hebben al talloze kruipruimtes in Helmond leeggepompt, en weten raad met elke situatie
  • We analyseren de situatie eerst nauwkeurig bij uw thuis, zodat we voor een adequate oplossing kunnen kiezen

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over het leegpompen van uw kruipruimte of wilt u graag een prijsofferte aanvragen? Contacteer ons dan via onderstaand telefoonnummer:
Call: 06-28791793