Kruipruimte leegpompen Hilversum?

Wateroverlast in kruipruimtes

In Hilversum komt het wel vaker voor dat de kruipruimte of kelder van uw woning door plotse wateroverlast onderloopt. Denk bijvoorbeeld aan hevige regenbuien of onweersbuien, die op korte tijd veel regen naar beneden doen komen. In sommige gevallen kunnen de rioleringen dit niet aan, waardoor het water binnenstroomt in de laagst gelegen ruimte van uw huis: de kruipruimte of kelder.

Wat kan ik doen wanneer mijn kruipruimte onderloopt?

Indien u merkt dat het waterpeil in uw kelder begint te stijgen kunt u proberen er zelf mee aan de slag te gaan. Vaak zijn deze overstromingen als gevolg van regenbuien echter niet tegen te houden, en kan men best gewoon proberen een oplossing te zoeken om het water nadien te verwijderen. Verwijder kostbare en kwetsbare spullen uit de getroffen ruimte, en neem nadien contact op met onze experts.

Kruipruimte leegpompen in Hilversum

Onze loodgieters weten perfect wat te doen in geval van een ondergelopen kruipruimte. Ze komen diezelfde nog bij u in Hilversum ter plaatse, en beschikken over krachtige droogpompen om het water zo efficiënt mogelijk te verwijderen. Bovendien kijken wij ook naar mogelijke oorzaken van het probleem, en kunnen wij helpen door eventueel een automatische afvoer te installeren. Op die manier kunt u overstromingen in de toekomst gemakkelijk verwijderen.
Kruipruimte leegpompen Hilversum

Onze troeven

  • We zijn 24 uur per dag bereikbaar
  • We begrijpen de ernst van de situatie en sturen meteen iemand bij u langs
  • We zijn vakmannen met kennis van zaken en helpen u van uw wateroverlast af

Contacteer ons team in Hilversum

Indien u met vragen zit in verband met ondergelopen kruipruimtes of u een offerte wilt opvragen voor onze diensten in Hilversum, kunt u best contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kijken ernaar uit u te woord te staan!
Call: 06-28791793