Kruipruimte leegpompen Sittard-Geleen?

Een kruipruimte onder water in de regio Sittard-Geleen

Uw kruipruimte is onder water gelopen als gevolg van hevige regenbuien? Een vervelend probleem, dat jammer genoeg wel vaker voorkomt binnen de regio van Sittard en Geleen. Kruipruimtes en kelders zijn hier namelijk sneller vatbaar voor gezien de lager gelegen locatie binnen het huis, waardoor het water gemakkelijker binnendringt. U kunt zelf met een emmer aan de slag gaan, maar om u tijd en moeite te besparen is het vaak voordeliger om onze vakmannen hiermee aan de slag te laten gaan.
Kruipruimte leegpompen Sittard-Geleen

Gevolgen van water in uw kruipruimte

Wanneer het water in uw kruipruimte binnendringt is het best om zo snel mogelijk te handelen. Door gebrek aan goede ventilatie is er namelijk een hoge condensatie in deze ruimtes, waardoor uw woning, de funderingen, of andere voorwerpen die zich daar bevinden schade kunnen oplopen. Niet alleen de kruipruimte of kelder kunnen hierdoor beschadigd raken, maar het water kan bovendien via de muren naar boven trekken en ook andere verdiepingen beschadigen. Daarbij loopt u het risico op vochtplekken of schimmelvorming in uw gehele woning.

Kruipruimte leegpompen

Indien u een ondergelopen kruipruimte heeft in de omgeving van Sittard of Geleen komen wij graag meteen te hulp. Wij analyseren de situatie eerst grondig, zodat we kunnen inschatten wat de beste manier is om het water (en eventuele vuiligheid zoals zand) te kunnen wegpompen. Daarbij kijken we ook graag met u naar de toekomst, en kunnen we verschillende voorzorgsmaatregelen nemen om het probleem in de toekomst te vermijden.

Onze troeven

  • We staan 7 op 7 voor u klaar met een team van loodgieters
  • We bieden steeds kwaliteit
  • Aangezien we ons in de regio Sittard-Geleen bevinden, zijn we snel bij u ter plekke

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over het leegpompen van uw kruipruimte of wilt u graag een prijsofferte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op, zodat wij u van alle informatie kunnen voorzien.
Call: 06-28791793