Kruipruimte leegpompen Osse?

Regen in Osse

Het regent al dagen. Herfstweer, winterse buien, onweer in de zomer of lentegrillen: in Nederland kunnen we ervan uit gaan dat het het hele jaar door kan regenen. Maar wat gebeurt er als het plots meer regent dan uw rioleringen aankunnen? Of wanneer het grondwater stijgt? Het water komt in zo een gevallen al wel eens de kelder ingestroomd. Doordat de kelder en kruipruimte lager gelegen zijn binnen de woning, krijgen zij vaak als eerste te maken met een stijging van het waterpeil.

Kruipruimte leegpompen Osse

Ondergestroomde kruipruimte

Hoewel dit op het eerste zich geen probleem is wanneer er zich regenwater in de kruipruimte bevindt, kan het toch ernstige gevolgen met zich meedragen voor de rest van uw woning. Zo kan er door gebrek aan ventilatie condensatie vormen, wat op zijn beurt dan weer zorgt voor vochtplekken of schimmelvorming.

Kruipruimte in Osse leegpompen

Het beste wat u kan doen in zo een geval is een team van loodgieters met het probleem aan de slag te laten gaan. Zij kunnen een nauwkeurige analyse maken van de situatie en zorgen dat het probleem efficiënt opgelost wordt. Ons team houdt niet alleen rekening met het formaat van de ruimte en de hoeveelheid water die zich erin bevindt, maar bekijkt ook of het water vuil of aarde bevat en hoe dit verwijderd kan worden. Bovendien kunnen onze vakmannen inschatten wat de oorzaak van het probleem is, en kunnen ze voorzorgsmaatregelen in plaats brengen om het in de toekomst te vermijden.

Onze kwaliteiten

  • Onze loodgieters genoten een uitstekende training
  • Wij hebben reeds 10 jaar ervaring als loodgieters in Osse
  • We zijn steeds beschikbaar en komen meteen ter plaatse

Telefonisch contact

Heeft u nog vragen over het leegpompen van uw kruipruimte of wilt u graag een prijsofferte aanvragen? Contacteer ons dan via onderstaand telefoonnummer:
Call: 06-28791793