Kruipruimte leegpompen Sneek?

Een volgelopen kruipruimte in Sneek

Een kapotte rioleringspijp, een lek in uw waterleiding of aanhoudende regen, ze kunnen er allemaal voor zorgen dat de kruipruimte van uw woning of bedrijf onder water te staan komen. Zelfs als u geen meubels of inboedel in deze ruimte heeft staan, kan het toch schadelijk zijn voor de rest van uw woning, aangezien het water via de muren naar boven kan trekken en voor vochtproblemen kan zorgen.

Kruipruimte leegpompen Sneek

Schade aan uw woning

Bovendien kan er vuiligheid met het water meestromen. Dit kan aarde of zand zijn, bladeren of andere natuurlijke objecten, maar het kan ook afvalwater van uw riolering zijn. Als gevolg daarvan kunt u last krijgen van ongedierte of stank. Bovendien is deze vochtige ruimte een broedplaats voor ongedierte en schimmel, een probleem dat u liever wilt vermijden.

Kruipruimte leegpompen

Wilt u uw kruipruimte laten leegpompen in Sneek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de ruimte leeg zuigen met speciale pompen en vlakzuigers, zodat het overtollige water verwijderd wordt. Daarbij inspecteren we grondig alle rioleringen en afvoerpijpen, en herstellen we eventuele defecten onmiddellijk. Indien nodig, kunnen we ook een laag zand op de bodem van de kruipruimte plaatsen, zodat de stank niet meer door de vochtige ondergrond kan doordringen.

Ons team in Sneek

  • Onze loodgieters zijn ervaren vakmannen die al meer dan 10 jaar in de sector werken
  • Wij staan steeds voor u klaar. Zo zijn we niet alleen 7 op 7 bereikbaar, maar proberen we steeds diezelfde dag nog bij u langs te komen
  • We beschikken over nieuw en goed onderhouden materiaal
  • Onze loodgieters kennen de rioleringsbuizen door en door waardoor ze eventuele lekken meteen kunnen herstellen

Contacteer ons

U wilt beroep doen op onze service in Sneek? Dit kan heel eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen. We luisteren graag naar uw probleem en stellen meteen een offerte voor u op.
Call: 06-28791793